Keurmerk webwinkel

Klachtenafhandeling

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht of een opmerking dan kunt u hierover contact met ons opnemen via ons email-adres: info@meerbo.nl

Uiterlijk binnen 2 werkdagen ontvangt u per email een ontvangstbevestiging van uw klacht en onze reactie op uw klacht.

Verder willen wij u erop wijzen dat wij zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Indien noodzakelijk kunt u gebruik maken van de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.


Privacy Beleid


In deze verklaring worden maatregelen uiteengezet die zijn getroffen om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen. Indien u om welke reden dan ook niet akkoord gaat met ons Privacy Beleid, verzoeken wij u de gepresenteerde informatie niet te gebruiken.
meerbo.nl is gebonden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze webshop en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en correct mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens zullen niet aan derden worden verkocht en zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien deze betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

meerbo.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te kunnen leveren:

 

·Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling te kunnen uitvoeren.

·In uw account bewaren wij informatie zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze bij iedere volgende bestelling niet nogmaals hoeft in te vullen.

Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

 

Ruilen en Retourneren

 

Onze artikelen worden gecontroleerd voordat ze verzonden worden. Als een artikel ondanks de controle toch niet in orde blijkt te zijn neemt u alstublieft contact met ons op voor een eventueel credit of vervanging. Bij een foutieve levering ruilen wij het artikel gratis voor u om.


Wat zijn de voorwaarden voor ruilen en retourneren?
Het artikel kan na overleg, goedkeuring, en instructie van de klantenservice met alle geleverde toebehoren; indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan meerbo.nl worden geretourneerd en eventueel geruild. Artikelen gekocht via de webwinkel mogen binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending, met uitzondering van een terecht beroep op de "niet goed-geld terug" regeling. Meerbo.nl zal in geval van ontbinding, binnen 30 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending de betaalde bedragen terugbetalen. Bij retouren wordt het volledige factuurbedrag vergoed inclusief verzendkosten naar klant. Voor ruilen en retourneren vragen wij u om een kopie van de originele factuur bij te voegen.


De consument kan alleen daadwerkelijk gebruik maken van haar herroepingsrecht binnen veertien dagen indien de betreffende goederen compleet en onbeschadigd geretourneerd worden, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking. Herroeping is ook mogelijk indien de goederen niet compleet en/of beschadigd zijn, maar alsdan zal de aanbieder in redelijkheid moeten worden vergoed voor de schade en/of het niet compleet zijn. De consument dient de leverancier na de afkoelingsperiode en bij een gebleken gebrek of onjuist geleverd product eerst een redelijke gelegenheid te gunnen alsnog het juiste product te leveren.


Kan ik mijn artikel ruilen?
Ja, u kunt binnen 14 werkdagen na factuurdatum ruilen. Prijsverschillen worden verrekend en als het nieuwe artikel duurder is vragen wij dat u het verschil betaalt voordat u het artikel ontvangt. Is het nieuwe artikel goedkoper dan ontvangt u een tegoed op uw volgende bestelling of wordt het geld teruggestort op uw rekening.

 

 

 


HomeHome

Bekijken  

Uw winkelwagen bevat geen producten.

Nieuwe producten

Op dit moment zijn er geen nieuwe producten